Suunnittelu Rakentaminen

Yritys

muottiharkkojen valmistus

Neopro on rakentamisen asiantuntijayritys, joka myy, markkinoi ja maahantuo Suomeen saksalaisen VariantHaus Groupin muottiharkkojärjestelmää. Yritys lisäksi valmistuttaa Suomessa järjestelmän muottiharkkoja jotka soveltuvat passiivitason kivitalon rakentamiseen. Yritys toimii aktiivisesti myös muiden rakentamiseen liittyvien uusien ja innovatiivisten ratkaisuiden markkinoijana ja maahantuojana.

Yhteystiedot

Yhteistyökumppanit

Epsira
Epsira Neopron muottiharkot Suomessa valmistaa Epsira. Epsira on Suomen johtava muotoonvalettujen solumuovituotteiden valmistaja. Epsiralla on yli 50 vuoden kokemus erilaisten EPS-tuotteiden valmistuksesta. Neoprolle Suomen kokeneimman solumuovituotteiden valmistajan valitseminen passiivitason muottiharkkojensa kotimaiseksi toimittajaksi oli helppoa.

VariantHaus Group
VariantHaus Group VariantHaus Group on yli viidentoista vuoden ajan ollut yksi muottiharkkorakentamisen edelläkävijöistä Euroopassa. VariantHaus Group on tuona aikana toimittanut muottiharkot tuhansiin rakennuksiin ympäri Eurooppaa. Nyt tuotteet on suunniteltu vastaamaan myös Suomen ilmasto-olosuhteita.